Direct contact:
06-53915257
Stalling
Occasions
Verhuur
Onderhoud

Hartelijk welkom op onze site!

Onze stalling is een hoge kwalitatieve stalling waar de caravans geheel droog en windvrij binnen staan in een moderne kas.Uw caravan staat bij ons ook veilig omdat er niemand in de stalling komt, tenzij onder onze begeleiding.

Het plaatsen van uw caravan is ook heel gemakkelijk in onze stalling, het enige wat u hoeft te doen is even op aanmelden klikken. U krijgt altijd een bericht van ons terug, na goedkeuring kunt u uw caravan voor stalling komen brengen. Wij zorgen ervoor dat uw caravan veilig een plaats krijgt in de stalling.Tevens kunt u op onze site opgeven wanneer u in het vervolg uw caravan weer wilt komen halen c.q. brengen, dan zorgen wij er voor dat uw caravan klaar staat c.q. wordt gestald. Onze stalling is heel goed bereikbaar; dus weer een goede reden om uw caravan bij ons te stallen!

Wij kunnen er voor zorgen dat u met een schone caravan op vakantie kunt, de caravan kan door ons worden afgespoten, gewassen en/of gewaxt. Wilt u van deze service gebruik maken kunt u dit aangeven bij de haalafspraak in de agenda.