Direct contact:
06-53915257
Stalling
Occasions
Verhuur
Onderhoud

Hartelijk welkom op onze site!

Zoals vele van jullie reeds weten gaat caravanstalling Vergeer komende zomer verhuizen van Waddinxveen naar Boskoop.

Vanaf 7 juli 2014 zullen wij in Boskoop onze deuren openen voor de eerste caravans, vouwwagens, campers, boten en auto's. De bedoeling is de verhuizing voor 30 september 2014 af te ronden. Wij vragen u deze periode (07-07-14 / 30-09-14) uw object over te brengen naar Boskoop.

Het nieuwe adres is:

Molenkolk 26
2771 WE Boskoop


Meer informatie vind u als u ingelogd bent in de zelfservice.


Onze stalling is een hoge kwalitatieve stalling waar de caravans geheel droog en windvrij binnen staan in een moderne kas.Uw caravan staat bij ons ook veilig omdat er niemand in de stalling komt, tenzij onder onze begeleiding.

Het plaatsen van uw caravan is ook heel gemakkelijk in onze stalling, het enige wat u hoeft te doen is even op aanmelden klikken. U krijgt altijd een bericht van ons terug, na goedkeuring kunt u uw caravan voor stalling komen brengen. Wij zorgen ervoor dat uw caravan veilig een plaats krijgt in de stalling.Tevens kunt u op onze site opgeven wanneer u in het vervolg uw caravan weer wilt komen halen c.q. brengen, dan zorgen wij er voor dat uw caravan klaar staat c.q. wordt gestald. Onze stalling is heel goed bereikbaar; dus weer een goede reden om uw caravan bij ons te stallen!

Het is in onze stalling ook mogelijk om uw caravan te laten wassen voordat u hem op komt halen! Voor meer infomatie zie onderhoud.