Direct contact:
06-53915257

Onderhoud

De firma Winters doen voor ons alle onderhoud en schade's.

U kunt aan ons een onderhoudsbeurt of schade doorgeven dan maken wij een afspraak met Winters.

In onze werkplaatsen op het ITC-bedrijventerrein te Boskoop-Hazerswoude verrichten wij technisch onderhoud en schadeherstel aan alle merken caravans, vouwwagens, boottrailers en aanhangwagens.

Tevens beheren wij twee moderne caravan-stallingbedrijven. Onze ervaringen in de technische dienstverlening binnen de recreatiebranche zijn ruim 35 jaar. Onze klantenkring bestaat uit particuliere caravanbezitters, caravanstallingbedrijven en vele collega-caravanbedrijven uit het hele land.

Wij zijn, als BOVAG en FOCWA aangesloten en gecertificeerd schadehersteller, het adres voor vakkundig schadeherstel. Mocht uw caravan ooit schade oplopen, 1 telefoontje naar onze schade-afdeling is genoeg.

Onderhoud foto


Wij kunnen u, van aangifte bij uw verzekeraar tot taxatie en herstel, praktisch alle werk en rompslomp uit handen nemen. Wij verwerken per jaar 350 tot 400 schadegevallen aan alle merken caravans en hebben alle kennis en originele onderdelen voorhanden om deukjes onzichtbaar te herstellen, plaatwerkdelen te vervangen, vloeren te injecteren, hagel- en stormschades te herstellen en tentreparaties uit te voeren. Kortom alles wat u zich maar kunt bedenken.

Ook voor de levering en montage van accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een caravanmover, een airconditioner, een satelietantenne, een fietsendrager, een hordeur, een service-/bagageluik of gewoon een extra stopcontactje wilt laten monteren, wij regelen het voor u.
 
Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken
 

Wij beschikken over een eigen transportservice zodat brengen en halen van uw caravan voor onderhoud of schadeherstel niet ten koste hoeft te gaan van uw vrije tijd.

Realiseert u zich dat onze gedachten 52 weken per jaar bij caravans zijn, maak er gebruik van!
Als u met een probleemloze caravan op vakantie wilt kan 1 telefoontje of 1 e-mailtje genoeg zijn.