Direct contact:
06-53915257
Stalling
Occasions
Verhuur
Onderhoud

Binnenstalling caravans

Als u een binnenstalling zoekt voor caravans dan heeft u die nu gevonden. Caravanstalling Vergeer in Zuid-Holland biedt uw caravan een dak boven het hoofd.

Onze binnenstalling voor caravans is centraal gelegen dicht bij de A12 ter hoogte van Waddinxveen. Dat maakt de stalling goed te bereiken vanuit de wijde omtrek.

Wij maken het u op meerdere punten gemakkelijk. Zo kan de binnenstalling van caravans eenvoudig geregeld worden door op onze site op ‘aanmelden’ te klikken. U krijgt sowieso bericht van ons terug. Na goedkeuring kunt u uw caravan komen brengen. Dat zal u ook makkelijk afgaan omdat u de caravan maar tot de deur hoeft te brengen. Het binnenrijden en wegzetten nemen wij graag voor onze rekening. Als u dan uw mobiele vakantiehuis weer nodig hebt dan zetten wij hem graag voor u klaar. Op deze manier kunnen we garanderen dat er niemand bij de caravans in de buurt komt, tenzij onder onze begeleiding. De binnenstalling van caravans geschiedt dus op een veilig manier.

Wilt u meer informatie over onze binnenstalling voor caravans? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.