Direct contact:
06-53915257
Stalling
Occasions
Verhuur
Onderhoud

Caravanstalling Zoetermeer

Voor een caravanstalling nabij Zoetermeer kunt u terecht bij Vergeer. Wij hebben voor u de ideale stalling, op een ideale locatie met gepaste service.

Onze caravanstalling is dichtbij voor mensen uit Zoetermeer. De stalling ligt namelijk op een kilometer vanaf de A12 bij Waddinxveen. Dus met een klein stukje rijden bent u al verzekerd van een geschikte opslag van uw caravan.

De caravanstalling Vergeer nabij Zoetermeer is de uitgelezen plek. Wij bieden uw caravan onderdak in onze kas. Zo is uw geliefde caravan veilig voor allerlei weersinvloeden. Geen wind die erbij in de buurt komt en een perfect droog binnenklimaat. Zo bent u verzekerd van een schone caravan aan het begin van uw vakantie. Verder staat uw caravan helemaal veilig in onze caravanstalling in de buurt van Zoetermeer. Er komt namelijk niemand in de kas, tenzij onder onze begeleiding.

Wij verlenen u service door de caravan voor u te parkeren en door deze klaar te zetten als u hem weer nodig heeft. Ook een wasbeurt kan daarbij geregeld worden.

Voor meer informatie over onze caravanstalling nabij Zoetermeer kunt u terecht op onze website.