Direct contact:
06-53915257
Stalling
Occasions
Verhuur
Onderhoud

Caravanstalling Zuid-Holland

Bij de caravanstalling van Vergeer in Zuid-Holland kunt u uw caravan met een gerust hart achterlaten. Wanneer u genoten heeft van uw vakantie dan is het belangrijk dat uw caravan in goede handen is. Bij ons zal het uw caravan aan niets ontbreken.

Onze caravanstalling in Zuid-Holland bevindt zich in een moderne kas. Deze biedt uw verrijdbare vakantiehuis een droog verblijf. Andere weersinvloeden worden evengoed geweerd. Verder staat uw caravan helemaal veilig. Er mag niemand in de kas komen, tenzij onder begeleiding. Dat betekent dan ook dat u uw caravan maar tot onze deur hoeft te brengen. Het binnenrijden en parkeren nemen wij graag voor onze rekening. Als u hem weer nodig heeft zetten wij de caravan dan weer klaar.

De caravanstalling is centraal gelegen in Zuid-Holland, in Waddinxveen op precies te zijn. Op één kilometer van de snelweg A12 is onze caravanstalling eenvoudig vanuit heel Zuid-Holland te bereiken.

Voor meer informatie over de caravanstalling van Vergeer in Zuid-Holland bent u welkom op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd persoonlijk contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.