Direct contact:
06-53915257
Stalling
Occasions
Verhuur
Onderhoud

Caravanverhuur Zuid-Holland

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor caravanverhuur in Zuid-Holland? Vergeer Caravanverhuur uit Waddinxveen is een sterk en modern bedrijf dat caravanverhuur faciliteert in heel Zuid-Holland. Onze caravanverhuur staat goed aangeschreven in Zuid-Holland.

Wij verhuren mooie caravans tegen een scherpe prijs. U kunt de caravan voor zowel een weekendje als meerdere weken huren.

We sturen u dan niet op vakantie met een uitgewoonde sleurhut. Wij gunnen u namelijk het beste vakantiegenot. Onze caravanverhuur in Zuid-Holland heeft dan ook alleen maar jonge caravans in het assortiment. Modern en van alle gemakken voorzien.

De caravans zijn geschikt voor vier of vijf personen. Er zit een vast bed in en een zitje dat tot bed omgevormd kan worden. Alle caravans zijn Bovag gekeurd, mooi schoon en compleet met voortent, watertank, toilet, verlengsnoer, disselslot, opstapje en gasfles.

Voor de beginnende kampeerder kunnen we ook een compleet ingerichte caravan klaarzetten, met onder andere bestek, servies en pannenset.

Voor meer informatie over de caravanverhuur van Vergeer in Zuid-Holland kunt u terecht op onze website.