Direct contact:
06-53915257
Stalling
Occasions
Verhuur
Onderhoud

Sloep huren Zuid-Holland

U wilt een sloep huren om Zuid-Holland vanaf het water te verkennen. Of misschien wilt u een sloep huren om vanuit Zuid-Holland verre wateren te bereiken. Welke motivatie u dan ook heeft: bij Vergeer in Waddinxveen kunt u die sloep huren.

Wij hebben de Maril 725 sloep voor u vaarklaar liggen. Deze is beschikbaar voor dagverhuur, maar u kunt ook een sloep huren om een heel weekend in Zuid-Holland op het water te vertoeven. De Maril is als de glinstering op een golf in het water, oftewel: een lust voor het oog. Deze sloep die u kunt huren in Zuid-Holland heeft onder andere: een 42 pk Vetus Dieselmotor, een massief teakhouten vloer, een boegschroef, radio met afstandsbediening, een koelkast van 80 liter, snelheid- en dieptemotor, zonnedek en een zwemtrap. Het interieur is modern en comfortabel. Het is dus een sloep met alles er op en er aan.

Voor meer informatie over een sloep huren in Zuid-Holland bent u van harte welkom op onze website. Voor reserveringen kunt u ook direct bellen naar 06-53915257.